Software Intrastat
cat / cas

Software Intrastat: Característiques

Software Gestió Intrastat GIES'24

 

El software Gestió Intrastat és un programa d'ajuda per a la presentació per internet de les declaracions a Hisenda per mitjà d'arxiu EDI. No es de complementació on-line, així, es poden omplir les dades sense cap connexió a internet i només en el moment de adjuntar-ho a la web de la AEAT serà necessària la connexió i la signatura digital.

El software Gestió Intrastat va ser aprovat directament por la Oficina de estadística de la Comissió Europea, el EUROSTAT, actualment té més de 80.000 usuaris en més de 11 Estats Membres de la Unió Europea, el que li converteix per excel•lència en el programa més utilitzat i amb més prestigi a tota la UE per a la confecció i validació de les declaracions Intrastat.

Actualment, el nostre software encara es distribueix gratuïtament per les agències tributàries d'altres estats membres de la UE, com Itàlia, Luxemburg, Bèlgica, etc...

299
 • Brao & Co

  Brao & Co, és la primera assessoria a Catalunya especialitzada en l'àmbit de l'Intrastat per a empreses i col•laboradors des del 2003. Tant si vostè és obligat estadístic, com si és gestoria o assessoria, els hi oferim un servei complert dins l'entorn de l'intrastat i el comerç exterior.
 • Software Intrastat

 • Asesoría Intrastat

 • Contacte

  Les Valls, 28 2,8
  Sabadell
  Barcelona

  Tel. 93 727 51 80
  Fax. 93 726 55 17
  braoasesores@braoasesores.com
© Brao & Co Copyright 2024. Política de privacitat.
BRAO & CO, S.L. Empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 35916 , Folio 103, Fulla b271137