Software Intrastat
cat / cas

Quiénes Somos

BRAO & CO SL, és una assessoria dedicada 100% a l'entorn del comerç exterior, i ,que des de la seva creació al 2003, es el inici del grup amb dos clares divisions, BRAO ASESORES, assessoria dedicada a l'intrastat, amb els seus apartats en software i en assessoria, i BRAO ADUANAS, Agència de Duanes i Logistica Internacional.

Al front, el seu fundador, Agent de Duanes i Advocat en comerç internacional, Sergi Brao, a l'hora membre del Col•legi d'Agent de Duanes de Barcelona.

Actualment, dins de BRAO ASESORES, el nostre esforç ja ha obtingut els fruits, que son la satisfacció de tots els nostres clients del servei i atenció rebuda.

La nostre serietat es confirma amb la relació de la llarga durada amb els nostres clientes, la gran majoria, des de la fundació de l'empresa fins els nostres dies.

El nostre objectiu futur: continuar oferint un alt nivell de serietat i qualitat, així como adaptar-nos a les necessitats canviants dels nostres clients.

 • Brao & Co

  Brao & Co, és la primera assessoria a Catalunya especialitzada en l'àmbit de l'Intrastat per a empreses i col•laboradors des del 2003. Tant si vostè és obligat estadístic, com si és gestoria o assessoria, els hi oferim un servei complert dins l'entorn de l'intrastat i el comerç exterior.
 • Software Intrastat

 • Asesoría Intrastat

 • Contacte

  Les Valls, 28 2,8
  Sabadell
  Barcelona

  Tel. 93 727 51 80
  Fax. 93 726 55 17
  braoasesores@braoasesores.com
© Brao & Co Copyright 2024. Política de privacitat.
BRAO & CO, S.L. Empresa inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, en el Tomo 35916 , Folio 103, Fulla b271137